مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم

باسلام. دادگاه رای قطعی به میزان60‰ به نفع بنده صادر کردند و مدت 20روز حق اعتراض قرار دادن با وجود اعتراض نکردن طرفین چندروز طول میشه که دیه پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم اعتراض پرونده به اجرای احکام ارسال و طرف مقابل بنا بر مدتهای مقرر در فانون مجازات اسلامی مکلف به پرداخت خواهد بود

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير .با اتمام مدت اعتراض ، رای قطعی شده و قابل اجرا می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید مدت زمان تجدید نظر منقضی شود و بعد از آن درخواست اجرایی گردد و بعد از آن پرونده ارسال میشود زمان‌بر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دقیقاً قابل پیش بینی نیست باید پیگیری کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدت در رای قید شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ظرف مهلت مقرر در رای می‌بایست تادیه کند، چنان‌چه به سال بعد موکول شود دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

پس از اتمام مهلت اعتراض، پرونده شما به اجرای احکام ارجاع می شود.
بیشتر کار اداری است و بستگی به شعبه و محکوم علیه دارد و نمی توان مدت مشخصی را به شما گفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس اینکه عمد،شبه عمد یا خطای محض بوده یک،دو،و سه سال فرصت برای پرداخت دیه هست.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام اگر 20روز وقت اعتراض دادن پس یعنی رای قطعی نیست. بعد از قطعیت باید به اجرای احکام برود و زمانش قابل تعیین نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ ضمن اینکه نگران نباشید باید پیگیری کنید چرا که دیه به نرخ روز محاسبه می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعیت پرونده به اجرا ارسال می‌گردد تا باقی روند طی گردد زمان مشخصی قابل تعیین نمی باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اتمام مدت اعتراض ، رای قطعی شده و قابل اجرا می باشد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بعدازقطعی شدن رای تقاضای صدور اجرایی نمایید