مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام.خواهر من باردار هستند و متوجه شدند همسرشون معتاد هستند و می خواهند از همسرشون جدا بشوند،فعلا منزل پدرم هستند ولی می خوان یه منزل مستقل اجاره کنند
ایشون می تونن جهیزیه شون رو از منزل مشترک با همسرشون خارج کنند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی دادخواست استرداد جهیزیه و دادخواست نفقه بدهند، همچنین مهریه خود را اجرا بگذارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر می توانید در صورت عدم رضایت همسر از خروج اموال طریق دادگاه استرداد جهیزیه و قرار تامین خواسته را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ایشون برای منزل مشترک باید یکسری مقررات را رعایت کند اموال خود را میتواند مسترد کند اما عواقبی نیز برای ایشان ممکن است در بر داشته باشد

یک وکیل

سلام بله میتواند جهیزیه را خارج کند ولی وسایل خارج شده به امضا شهود رسیده شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد جهیزیه مطرح نمایند به استناد سیاهه، فاکتور شهود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنده از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوان دادخواست ثبت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند بهتر است در حضور شاهد اقدام کنند که بعد زوج ادعایی نداشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانند وسایل خود را مسترد کنند اگر همسرشان اجازه نداد دادخواست استرداد جهیزیه بدهند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است از راه قانونی انجام دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود آنچه متعلق به خودشان است بله منع قانونی ندارد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای در خصوص استرداد جهیزیه برای زوج ارسال بنمایند .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ برای بردن جهیزیه بهتر است افرادی در محل حضور داشته باشند تا مشکلی برای شما پیش نیاید شاید در هنگام استرداد جهیزیه باز هم اتفاقاتی بیفتد که به هیچ عنوان به نفع طرفین نخواهد بود بنابراین چه بهتر که با حضور شاهد همه چیز ختم به خیر کنید.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
بله لوازمی که توسط خانواده شما تهیه شده است قابل خارج کردن است اما برای احتیاط از طرح دعوا یا هرگونه ادعای واهی علیه شما، توصیه میکنم از شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید که یک کارشناس تمامی لوازم و مدل ها و فاکتورها را تایید کند. سپس اگر احتمال فروش یا آسیب به لوازم توسط همسر خواهرتون وجود دارد، لوازم را خارج کنید. اگر هم نه، باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید که بعد از صدور حکم در حضور دادورز جهیزیه را خارج کنید که دیگر هیچگونه بحث و ادعایی باقی نماند.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
بله امکان پذیر است

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام جهیزیه مال زوجه است وهر زمان می توانند ان را از منزل سوهرش خارج کنند ولی بهتر است طبق لیست جهیزیه وبا شهادت همسایه وحتی الامکان صورتجلسه از منزل شوهر خارج شود که بعد شوهر شکایت سرقت مطرح نکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق لیست سیاهه جهیزیه ذر زمان عقد میتوانند جهیزیه را ببرند . اما توجه داشته باشید اگر بدون درگیری با اراده خود از خانه خارج شوند نفقه یه وی تعلق نمیگیرد

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.بله دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست استرداد جهیزیه و دادخواست نفقه بدهند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بله می‌تواند برای کلیه حقوقات اقدام و حتی استرداد جهیزیه راهم بخواهد