مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی 70میلیون

سلام من توی سایت شرطبندی حظرات 70میلیون باختم که تمام داراییم بوده راهی برای برگشت هست
حاظرم 20میلیون شو بدم وکیل ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر پول برگشت داده نخواهد شد وحساب شما هم مسد‌ود می شودواگر هم پولی به حساب شما واریز گردد به نفع دولت ضبط می گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛ مالی که در اثر قمار و شرط بندی به دست می آید به دلیل اینکه از طریق غیرقانونی و به سبب نامشروع کسب شده است، می توان این عمل را تحت عنوان جرم تحصیل مال از طریق نامشروع دانست و برای تحصیل کننده مال تعقیب کیفری وی را درخواست کرد.
بدین ترتیب به موجب قانون ما کسی که در اثر قمار و شرط بندی مالی را تحصیل کرده علاوه بر اینکه مجرم است مکلف به رد مال اخذ شده نیز می باشد پیشنهاد می شود مطالبه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه وکیل کاری نمیتونه انجام بده شما قبل از هر کاری سامانه ثنا ثبت‌نام کنید
سپس وارد سایت اعلامی دادستانی در خصوص قمار شوید و اطلاعات خود را وارد کنید.
اگر نمی توانید وارد سایت شوید می توانید با دادستانی واحد معاونت فضای مجازی تماس بگیرید تا اطلاعات شما را ثبت کند تا بتوانید وارد سایت شوید.
بعد از مدتی دادستانی براساس اطلاعاتی که وارد کردید موضوع را بررسی می کند و پرونده جهت انجام تحقیقات و رسیدگی به دادسرای شهر خودتان ارسال می کند( البته ممکن است دادستانی بعد از بررسی و با اخذ تعهد حساب های شما را باز کند که اخیرا معمولا پرونده ها را به دادسرای شهر شخص مورد نظر ارسال می کند) که بعد از ثبت پرونده از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ ارسال میشه و شما می توانید از طریق شعبه دادسرا دفاعیات خود را مطرح کنید.
مجازات قانونی قمار و شرط بندی تا شش ماه حبس یا تا 74 ضربه شلاق است که امکان تبدیل و تعلیق اجرای مجازات نیز وجود دارد و معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.
مبلغی که در سایت شرط بندی از دست می دهید قابل مطالبه نیست.