مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

سلام وقت بخیر گوشی من رو دوستم تو خونمون برد بعد گفت که پولش رو می‌دهد ولی الان داره اذیت میکنه و من میخواستم از طریق شکایت پیگیر باشم فقط تنها مشکلی که دارم فاکتور خرید ندارم چون مال دوسال پیش بوده و از کسی اقساطی خریده بودم گوشی هم آک بوده ولی کارتن داره. مشکلی نیست واسه شکایتم باتشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. از فردی که اقساط خریده اید ، گواهی بگیرید اگر نتوانستید بیشتر به کارتن گوشی اکتفا می کنند و اگر با رضایت خودتان داده اید و این طور که می فرمایید د. جریان برداشتن گوشی بوده اید و توافق نموده اید باید حقوقی طرح دعوی نمایید و مطالبه مبلغ گوشی را نمایید و نخست اظهارنامه به ایشان از دفتر خدمات قضایی دهید.