مشاوره حقوقی رایگان - توقیف آپارتمان متوفی به جهت کلاهبرداری انتقال سند مالکیت از طریق وکالت نامه شخص ثالث

باسلام خواهرم به لحاظ بیماری پیوند کلیه و دیابت در بیمارستان فوت نمود شوهر خواهرم طبق اظهار خواهرم وکالت نامه ای از خواهرم جهت خرید خانه داشته است و چون حال خواهرم را وخیم و احتمال فوت را داشت از خواهر متوفایم(مالک) وکالت نامه ای قبلا در هنگام خرید خانه در دفترخانه تنظیم شده بود قبل از فوت (حین الفوت) به همسرشان که خواهر دیگرم باشد انتقال داده تا من و یک خواهر دیگر را از ارث محروم کنند من به چه طریقی میتوانم توقیف آپارتمان را بگیرم و نحوه شکایت و توقیف سریع به لحاظ امکان فروش آن توسط خواهرم چگونه است؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

سوال واضح و مشخص نيست به نظرم به وكيل مراجعت كنيد يا قسمت معاضدت دادگاهها