مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه غیر مالی

سلام. بنده یه سند اقرارنامه غیر مالی دارم که مال مغازه هستش و برادرام ادعای ارث و میراث میکنن ایا این سند در دادگاه اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقرارنامه دلیل مالکیت نیست و علیه اقرار کننده ملاک است مگر آنکه دیگران و اشخاص ثالث انرا تایید نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات و مدارک طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛ اسناد اخذ شده شما یعنی اقرارنامه معتبر و کفایت می کند و جز در موارد بسیار نادر که مثلا برادر شما ادعای داشتن سندی دیگر نماید و بتواند آنرا اثبات نماید خدشه ای به اسناد شما وارد نخواهد شد.