مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از همسر

باسلام خدمت وکلای محترم. همسرم دادخواست مطالبه نفقه گذشته از سال 1389 تا 1398 را نموده بودند که من صورت واریزی هایم را بردم باز با این حال محکوم به پرداخت نفقه معوقه شدم و پرداخت نمودم، آیا می توانم واریزی هایم را از همسرم مطالبه نمایم همه انتقال وجه به حساب همسرم از حساب من بوده است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است متاسفانه خیر مگر طلب خویش را اثبات نمایید آنچه پرداخت شده هبه یا بر مبنای قاعده احسان تلقی می‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است