مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از سمت همسرم

با سلام
منو و همسرم در حال حاضر داریم از هم جدا میشیم بعد از سه سال زندگی مشترک در منزلی که سه دانگ بنام بنده و سه دانگ به نام پدر شوهرم .... وام خونه به نام من می باشد که توسط همسرم هر ماه پرداخت شده آیا همسرم می تونه اقساطی رو که بابت این وام رو پرداخت کرده از من مطالبه کند و اینکه آیا در صورت همچین کاری من می تونم در دادگاه بگم که طبق توافقات شفاهی از آنجایی که زوج موظف به تامین منزل برای زوجه است این اقساط بجای اجاره خونه پرداخت شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر می تواند اقساط را مطالبه کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما میتواند مطالبه وجوه را کند و دلیل شما محکمه پسند نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
خیر شما نمی توانید چنین ادعایی مطرح کنید مطابق قانون همسرتان می تواند به عنوان ضامن ادعای وجه پرداختی را بنماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله قابل مطالبه می باشد
تحت شرایطی با اثبات ممکن است پذیرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می تواند مبلغ را مطالبه کند شما هم تحت هر شرایطی می توانید مبالغی را مطالبه نمایید اما نیازمند بررسی است