مشاوره حقوقی رایگان - ندادن اجاره نامه

سلام منو شوهرم در خانه ای اجاره بودیم که مغازه ای زیر خانه را اجاره کردم و رهن را با کارت اعتباری خودم انتقال دادم و وسایل را هم با کارت خودم و پول خودم گرفتم و بعد از یک ماه با شوهرم مشکل پیدا کردم برای مسائل دیگر ولی صاحب مغازه ام اجاره نامه را به اسم شوهرم نوشته اند و حالا ده روز است شوهرم قفل زده اند روی آرایشگاهم، آیا چیزی دست منو میگیره حالا؟ چیکار باید انجام بدم قانونی؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. ابتدا یک اظهارنامه برای رفع ممانعت از حق برای ایشان ارسال کنید، اگر مغازه را باز نکردند شکایت کنید.