مشاوره حقوقی رایگان - منظور از ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد یعنی چه

میخوام بدونم ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد یعنی چی وبعدش نوشته پرونده مختومه شده

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

رای برای شما صادر شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رای صادر شده است به سامانه رجوع بفرمائید، آرا صادره را به رویت یک وکیل برسانید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید رای برای شما صادر شده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ منظور از ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد یعنی اینکه پرونده ای را که در دادگاه تحت رسیدگی بوده بر اساس تصمصم قاضی شعبه رسیدگی کننده منجر به صدور رأی شده است و بدان دادنامه هم میگویند لذا این دادنامه برای مطلع شدن شما به آدرس ثناتون ابلاغ شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وارد سامانه ثنا شوید احتمالا ابلاغیه برای شما ارسال شده است.