مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد

بعد از جلسه رسیدگی در دادگاه کیفری یک قاضی گفت اس ام اس میاد.الان تو روند کار پرونده نوشته ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه به دادستان صادر شد.الان چند روز گذشته در سامانه ثنا به من که شاکی هستم دادنامه نیامده.در ضمن در رونده کار پرونده نوشته نامه با موضوع ارسال مدارک به شعبه یک بازپرسی صادر شد.اینها به چه معناست و برای خواند رای که به دادستان ابلاغ شده کجا باید برم؟پیش دادستان باید برم؟دفتر خدمات الکترونیک قضایی؟دفتر دادگاه؟منتظر بمونم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

روند کار پرونده را نخوانید نیازی نیست صرفا منتظر ابلاغ باشید در سامانه به شما ابلاغ می‌شود نیاز به انجام کاری توسط شما نیست