مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر واز طریق نشر آگهی خواهد شد یعنی منظور قاضی چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به یکی از طرفین پرونده ابلاغ رای از طریق نشر آگهی انجام شده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

منظور این است که محکوم علیه مجهول المکان است و باید نشر اگهی بدهند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعلت اینکه خوانده مجهول المکان است ابلاغ از طریق نشر در روزنامه صورت می گیرد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

بدلیل مجهول امکان بودن چنین ابلاغی صورت گرفته

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام محکوم مجهول المکان است و باید از طریق نشر آگهی دادنامه ابلاغ بشود