مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت با جعل امضا سهامداران

با سلام
اینجانب در حین پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی با فرمت جدید متوجه شدم که نامم از چندین سال قبل بعنوان یکی از دو سهامدار اصلی یک شرکت ثبت شده. در حالیکه هیچگاه در سالهای قبل دیده نشده بود و واضح است که جعل امضاء صورت گرفته و با توجه به قید "عضو فعال" از سوء استفاده برای گرفتن وام و یا خلافهای دیگر و متواری شدن فرد جاعل بسیار نگرانم
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر جعل شده می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

معلوم نیست جعل شده باشد یا خیر تا وقتی اسناد اساسنامه و شرکت نامه را از اداره ثبت شرکت نگرفتید و مطمئن نشدید نمی توانید ادعای جعل مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانی تحت عنوان جلب و استفاده از سند مجعول شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول می‌توان طرح شکایت کرد