مشاوره حقوقی رایگان - سلام - 18 سال سابقه مشاغل سخت دارم و دوسال تا بیست سال سابقه کم دارم ضمن اینکه 8 ماه هم سابقه جبهه

سلام. 18 سال سابقه مشاغل سخت دارم و دوسال تا بیست سال سابقه کم دارم ضمن اینکه 8 ماه هم سابقه جبهه دارم. ضمن اینکه 5 سال هم سابقه غیر زیان آور دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید به چه صورت میتونم بیست سال متوالی رو جور کنم بازنشست بشم. مبلغ چهار درصد دو سال کسری را هم خودم پرداخت می کنم. سن بنده هم 48 سال می باشد

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، بهترین راه اینکه 8 ماه جبهه جزء کار سخت وزیان آور کنی.هرچند یک سال کم داری و بایدتا یک سال دیگر صبر کنی.