مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کذب ضرب و جرح

با سلام و احترام
حدود 4 ماه پیش بنده برای ادای شهادتی در شورای حل اختلاف حاضر شده بودم که بعد از این قضیه در خیابان طرف مقابل (خانم همراه با پسرانش) به بنده حمله کردند. بنده از ایشان شکایت کردم اما بعد با وساطت چند نفر بنده رضایت دادم. اما یک ماه و نیم بعد از ماجرا این خانم ادعا کرده بنده دستشان را در آن قضیه شکسته ام. آیا ایشان میتواند چنین ادعایی را اثبات کند؟ با توجه به اینکه شاهدین تا چند هفته بعد که این خانم را دیده اند ایشان کاملا سالم بوده است و حمله کننده نیز خود خانم و پسرانش بوده اند.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام ادعا میتوانند بکنند ولی اثباتش مهم است که با توضیحات شما و گذشت زمان بعید به نظر میرسد