مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
شغل همسرم مامایی می باشد یک زگیل در کشاله ران بنده مشاهده کرد و گفت که این زگیل تناسلی هست و دلیلش هم رابطه جنسی با شخصی هست که این بیماری رو داشته. با توجه به اینکه بنده هیچگونه ارتباطی نداشتم آزمایش دادم و متاسفانه جواب هم مثبت شد. الان همسرم اصرار دارد که من خیانت کرده ام و میخواهد از من طلاق بگیرد. آیا با این جواب آزمایش می تواند اثبات کند که من خیانت کرده ام و از من جدا شود؟
خانه ای هم که در آن زندگی میکنیم هر کدام 3 دانگ داریم و میخواهد بجای بخشی از مهریه خود آن 3 دانگ را هم از من بگیرد. با توجه به اینکه دارای من فقط همان 3 دانگ منزل و یک خودرو می باشد آیا می تواند این کار را انجام دهد؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. وقت بخیر. اگر تنها دارایی تان باشد، جز مستثنیات دین می باشد و می توانید از خودتان دفاع کنید....