مشاوره حقوقی رایگان - بيمه فرزند دختر ١٢ساله

باسلام من خانمی هستم كه سال ٨٩ از همسرم جدا شدم و حضانت دخترم تا هفت سالگی به من داده شد و چون كارمند هستم و بيمه دارم برای دخترم دفترچه بيمه گرفتم از اون زمان تا حالا از همسر سابقم خبری نيست و الان دخترم ١٢ ساله هست الان ميخوام دفترچه بيمه دخترم رو اعتبار بزنم ميگن بايد بری دادگاه حضانت بياری ميگن قانون جديد هستش مگر نه اينكه دختر از سن ٩ سالگی از حضانت خارج ميشه لطفا كمكم كنين ممنون

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شمابایدیاحکم رشدازدادگاه بگیریدیاازطریق دادگاه حضانت فرزند به شماواگذارگردددخترباسن نه سالگی ازحضانت خارج نمی شود