مشاوره حقوقی رایگان - دانشگاه و زندانی شدن در خانه

سلام وقت بخیر
من 18 سالمه و قراره برم دانشگاه
پدر و مادرم میگن نمیزاریم بری دانشگاه شهر دیگه
متاسفانه من در تهران قبول نشدم و میگن اجازه پشت کنکور موندن هم نداری و باید تو همین شهر یه دانشگاه خوب بری پسر نداشته باشه تو رشته ای که ما میخواییم
بعضی وقت ها میگن خودتو بکش و من نمیدونم چکار کنم
من رشته مورد علاقه مو میخوام نه چیزی که اونا برام میخوان(:
هیچوقت هم نذاشتن تاحالا بیرون برم العانم نمیزارن
خیلی تحت فشار هستم مشاور رفتم پنج جلسه قایمکی و بزوررر به بهانه مدرسه رفتن
گفت پدر مادرت باید بیان مشاور منم پیچوندمشون گفتم عیب نداره همه چی خوبه اصلا ولم کنید چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از نظر قانونی شما در سن رشد هستید و می توانید مستقل برای خود تصمیم بگیرید با اورژانس اجتماعی 123تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت قبولی در دانشگاه می توانید در دانشگاهی که قبول شدید تحصیل کنید و کسی نمی تواند مانع شود.
در صورتی که مشکلی پیش اومد می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
بهتر است تا حد امکان با پدر و مادر خود کنار بیای