مشاوره حقوقی رایگان - رفتن به دانشگاه

سلام وقت شما بخیر
با توجه به هزینه هایی که خانواده من میتونند برای من پرداخت کنند من دانشگاه پیام نور که نیمه دولتی هست رو انتخاب کردم، و حالا رشته ای که بهش علاقه دارم و میخوام در دانشگاه پیام نور بخونم، دانشگاه پیام نور شهرمون و استان خودمون نداره، من دانشگاه تهران واحد غرب رو انتخاب کردم. اما پدرم بهم اجازه نمیده که به تهران برم، من هم هربار اصرار بیشتر به دانشگاه و رشته مورد علاقه ام داشتم، پدرم دید، حریف من نمی شود، من رو به ضرب و شتم قرار داد، اون شب رو هیچ وقت یادم نمیره، من حق داشتم، حق تحصیل، حق آزادی، اما اون اجازه رفتن به تهران رو بهم نمیده و یه عالمه حرف به من تحویل میده که تهران خوب نیست و..اقا،خانم حالا من میخوام برم دانشگاه، پدرم اجازه نمیده، چطوری برم، اگر برم بعد پدرم نیاد در دانشگاه و آبروریزی کنه و من رو به شهرمون برگردونه، چجوری بتونم از شهرخودمون خارج بشم، من نمیتونک این کار رو کنک، اگر بفهمند، من رو مورو لعنن و نفرین و سرزنش قرار میدن، و برام سخت میشه، با چه کسی میتونم صحبت کنم که کمکم کنه، بتونم تهران برم. اصلا هرکسی با پدرم صحبت کنه، اون گو‌ش نمیکنه و حرف خودشو میزنه، بخدا خسته شدم، چرا فکر میکنید شما ادم بزرگا درد و غصه هاتون ببیشتره و ما بچه ها درک تون نمیکنیم، هرکسی برای خودش غم و اندوهی داره، از بچه کوچیک گرفته تا ادم سالمند، همه به نوعی غم دارند و این برای هر دوران هست، نگید غصه بچه ها و نوجونا چیزی نیست، والا بخدا این روزها و ماه ها، بزرگترین غم من خانواده ام هستن، چه اتفاقات دیگه ای که تو خونمون رخ میده، نیمخوام اینجا بگم، ولی حداقل اگر دانشگاه برم، دیگه از سرزنش های مامان راحت میشم، اون تفکراتش قدیمی هست، من خیلی روزهای سختی برام داره میگذره، هربار مجبورم با مامان جرو بحث کنم، کمکم کنید، خواهش میکنم، لطفا جوابی شفاف و واضح بگید.

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
دوست عزیز بدوا ارامش خود را حفظ کنید و باپدر در کمال آرامش دراین خصوص صحبت کنید اگر موافقت ننموده با عنایت به سن 18سال شما می توانید مستقلا در خصوص زندگی و ایندتان تصمیم بگیرید و در دانشگاه مورد علاقه تان ثبتنام نمایید و نیاز به اذن پدر نمی باشد ودرخصوص پرداخت هزینه ها پدرتان تا زمان تجرد و عدم اشتغال درصورت تمکن مالی موظف به پرداخت نفقه شما هستند ولیکن تبعات ان را نیز مدنظر قرار دهید.
موفق باشید