مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام من برج 6پارسال ماشین مدل 79را که تصادف کرده بودم را به آقایی که پارکینگ خودرو داشت فروختم تصادفی هم ذکر شد آن آقا ماشین را بعد از خرید از من به کسی دیگه فروخت وچند بار ماشین دست به دست شد ولی برای تعویض پلاک نرفتن و من دو ماه برای تعویض پلاک وقت داده بودم واون کسی که آخرین نفر که خریده بود دوباره مهلت خواست منم دوباره ده روزه دادم ولی بعد تماس گرفت گفت که تعویض پلاک نمیشه الانم تقریباً نزدیک یک ساله که نرفتن وتهدید میکنن که باید پول بدی وماشین را پس بگیرید الان نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، شما فقط به فردی که فروختید پاسخگو هستید نه ایادی متعاقب که خریدند ،اگر عیبی وجود دارد که قابل تعویض پلاک شدن نیست، فردی که از شما خریداری نموده،می تواند معامله را فسخ کند و همان مبلغ پولی که بابت ثمن‌ معامله بشما پرداخت نموده را دریافت کند،البته فسخ معامله مذکور فوری است و تعلل ایشان، موجب اسقاط حق فسخ ایشان می گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید از طریق پلیس راهور نسبت به فک پلاک اقدام کنید.
یا دادخواست الزام به فک پلاک بدهید