مشاوره حقوقی رایگان - خلاف شرع

با سلام خدمت وكلاي محترم
همسر بنده در خواست طلاق خلع با بذل كل مهريه را داشت. دادگاه بدوي و تجديد نظر و ديوان بذل مهريه را حاكي از عسر و حرج همسرم دانستن و راي به طلاق دادن در صورتي هيج دليلي براي عسر وحرج عنوان نداشته . حتي در ملاقات حضوري يا ريس ديوان كه داشتم يا جمع اوري أوراق به عنوان مثال استفتاعات مراجع و رهبري و همچين نظريه مشورتي كه همگي بذل مهريه را مجوز طلاق نداستند را تقديم ريس ديوان نمودم ولي ريس ديوان همه را رد و راي ديوان را بدون ايراد دانسته. همسرم به عدم تمكين و الزام به تمكين نيز محكم شده بود و به مدت ٦ سال ساكن خانه پدري هست و در اين مدت كارهاي زيادي براي جلب رضايت ايشان انجام دادم. با داشتن حكم ديوان به دفتر خانه مراجعه كرده و طلاق گرفته. حال با شرح موارد فوق ايا راهي براي بنده وجود دارد مانند درخواست ملاقات با ريس قوه يا موارد ديگر كه بتوانم از حق خود دفاع و طلاق را ابطال كنم؟ با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت.
زنی که شش سال جدا زندگی کند این موارد از موارد غیر و حرج است و زوجه می تواند با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه دادخواست طلاق دهد و دادگاه نیز با طلاق وی موافقت خواهد کرد.
زن برای همیشه اسیر مرد نیست رویه قضایی و قانون راه جهت آزادی از این اسارت را باز گذاشته است.