مشاوره حقوقی رایگان - فریب برای طلاق گرفتن

مادر من پدرم رو دوسال پیش فریب داد و گفت میخوام از کمیته کمک مالی بگیرم طلاقم بده صوری تا بتونم پول بگیرم از کمیته و پادردم رو درمان کنم.پدر ساده من هم قبول کرد.اما مادرم بلافاصله بعداز طلاق گفت دیگه برنمیگردم ب زندگی و صیغه کسی شده.
پدرم هم میگه من راضی ب طلاق نبودم و بهم دروغ گفته و منو فریب داده و طلاقش درست نیست و باطله.میخواستم بدونم اگه پدرم اثبات کنه مادرم فریبش داده و مافرزندان هم شهادت بدیم ب حرف پدرمون ایا اون طلاق باطل میشه، اصلا درست بوده صیغه طلاق؟درحالیکه پدر من فریب داده شده

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به پدر بزرگوار سلام برسان بگو خواهان کسی باش که خواهان تو باشد کسی که قدر صداقت پدر را نداند بهتر است نباشد شما زیر پرو بال پدر را بگیرید و به فکر برگرداندن او نباشید احتمالا سر مادر به سنگ می خورد و برمی گردد.
اگر گواهی عدم سازش با درخواست طلاق توافقی از دادگاه صادر شده از نطر قانونی کاری نمیشه کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
طبق قانون طلاق صحیح میباشد
و بعد از اجرای صیغه طلاق در دفترخانه قابل ابطال نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتون می تواند درخواست اعاده دادرسی بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی صیغه طلاق جاری شده علتش هرچه بوده مهم نیست قصد جدایی داشتن اینکه انگیزه آنها پول بوده یا داشتن امتیازی مهم نیست و از نظر قانون صوری نیست و کاملا اثر قانونی دارد شهادت اینجا کابرد ندارد