مشاوره حقوقی رایگان - جوی اشتراکی بین دو ملک

اخیرا اقدام به خرید زمین مزروعی کردم که در یک ضلع زمین جوی قدیمی به طول حدود 100 متر مثل مرز بین دو زمین واقع شده ،البته چندسالی هست که از این جوی استفاده نشده ولی آثار جوی کاملا مشهود هست ،ملک مجاور که اقدام به دیوارکشی کرده و کل جوی را داخل زمین خودش داده است. آیا زمین من هم حقی در مورد این جوی و راه عموم دارد؟ آیا میتونم شکایت کنم و دیوار باغ مجاور رو تخریب کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی او مرتکب جرم تصرف عدوانی مجری عمومی شده

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اگر از قدیم راه و جوی بوده و ایشان تصرف عدوانی نموده می توانید اقدام قانونی نمایید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
حق بهره برداری از جوی آب چنانچه در قراداد شما یا سابقا وجود داشته باشد می توان از محاکم حقوقی این حق را مطالبه و لحاظ کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به اینکه جوی آب از ابتدا و از قدیم وجود داشته و شخص آن را تصرف کرده می‌توانید دادخواست ممانعت از حق و تصرف عدوانی دهید