مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام. من وکیل گرفتم مبلغ زیادی هم بهش دادم ولی وکیل کلاهبرداری کرد و اعلام وکالت نکرده چطور میتونم پولم را پس بگیرم یا به کجا مراجعه کنم برای شکایت بنده از شهرستان میناب هستم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق کانون وکلای دادگستری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که وکیل بوده از طریق کانون وکلا یا مرکز مشاوران پیگیری کنید.
احتمالا شخص مورد نظر وکیل نبوده که در این صورت می توانید با عنوان کلاهبرداری و تظاهر به وکالت می توانید شکایت کنید.

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
با رسیدهای پرداخت هم از طریق دادگاه وهم از طریق مرجع صدور پروانه مرکز یا کانون شاکی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بزرگوار شما ابتدا جستجو نمایید ببینید آن شخص وکیل رسمی دادگستری است یا خیر کار چاق کن است و اگر وکیل رسمی باشند می‌توانند شکایت کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

می توانید از طریق مرکز مشا‌ران یا کانون وکلا پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هیچ وکیلی کلاهبرداری نمی کند بنابراین بهتر است با وکیل خودتان گفتگو و مصالحه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق نمایندگی مستقر در استان در کانون وکلای مربوطه اعلام شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکیل بوده به کانون وکلا و اگر وکیل187 بوده به مرکز مشاوران قوه قضاییه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود کلاهبرداری محقق نشده است ابتدا اطهارنامه ارسال دارید وکیل کانون وکلاست یا ماده 187؟

مینا احمدی

مینا احمدی :

به کانون وکلای وکیل مطبوع اعلام شکایت بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر وکیل هستند از طریق کانون و مرکز مشاوران اقدام نمایید