مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پولم ازوکیل

سلام وقت بخیر در اردیبهشت ماه من وکیل برای همسرم گرفتم و قرار بود ب سندی برسونه و بامشکلات مالی ک داشتم نصف پول از من گرفت و بعد از دوماه هیچ کاری انجام نداد و خیلی راحت گفت کاری از دستم برنمیاد و من ناچار به عزلش شدم و هرچ گفتم ب اندازه ک پرونده خوندید و چند لایحه گذاشتی باقی پولم بهم برگردون تا مشکلاتم بگذرونم. دریغ از یک جواب والان ماندم ک چطوری پولم بگیرم . وکیل دیگر هم گفته تا پرونده نخوندم نمیتونم بهتون بگم چیکار کنید الان نزدیک ب 7ماه بلاتکلیف ماندم.ممنون میشم کمکم کنید . باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همین که اعلام وکالت کرده باشه و پرونده را مطالعه کرده باشه مستحق حق اوکاله است مگر اینکه خیلی بیشتر از تعرفه بهش پرداخت کرده باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات حق الوکاله قابل استرداد نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودتان از اوراق پرونده کپی بگیرید و برای مشاوره به وکیل دیگری مراجعه نمایید
و خود شما وکیل را عزل کرده اید پس باید تمام حق الوکاله را پرداخت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از مدارک کپی بگیرید و با وکیل صحبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اوراق پرونده کپی بگیرید و برای مشاوره به وکیل دیگری مراجعه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کپی تهیه کنید از پرونده با وکیل دیگری مشورت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اوراق پرونده کپی بگیرید و برای مشاوره به وکیل دیگری مراجعه نمایید