مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کامل پول از وکیل

سلام و خسته نباشید. آیا میشود از وکیلی که حتی قرارداد هم با او نبسته ایم و حدود یکسال هست که 20 میلیون به او دادیم و او هیچ گونه کاری برای پرونده ی من انجام نداده است را بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق کانون یا مرکز وکلا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قراردادی نبسته‌اید بله می‌توانید پول خود را مسترد نمایید
گرچه توضیحات شما نیاز به بررسی بیشتر دارد چرا که می‌بایست یک سال اقدامی انجام نداده‌اید که باید علت آن مشخص شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون حتی اگر شما قرارداد با وکیل نداشته باشید شما باید طبق تعرفه ، حق الوکاله را پرداخت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام احتمالا دادخواست دادند ولی نوبت رسیدگیتان نرسیده باز باایشان صحبت کنید اگر کاری انجام نشده از طریق کانون وکلا یا مرکز مشاوران اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رسیدگی در دادگاهها طولانی و زمان بر است. به دفتر ایشان بروید و بپرسید پرونده در چه مرحله ای است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در صورتی که وکیل هیچ اقدامی انجام نداده باشد میتواند مبلغ را مسترد کنید‌‌.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق کانون وکلا یا مرکز وکلا میتوانید پیگیری نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر واقعا هیچ کاری انجام نداده باشد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

می توانید از طریق کانون یا مرکز وکلا پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نبسته‌اید بله می‌توانید پول خود را مسترد نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا به خودشان بگید اگر درست نشد اگر قرارداد دارید کانون یا مرکز وکلا برید اگر ندارید اظهارنامه ارسال سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا با همکار محترم در این خصوص رایزنی نمایید و ببینید اقدامی انجام گرفته است یا نه در غیر اینصورت میتوانید ضمن ارسال اظهار نامه ای به ایشان درخواست عودت وجه نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

قبل از هر اقدامی با وکیل خود صحبت کنید دلیل عدم اقدام را جویا شوید.