مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از وکیل

سال94مبلغ102میلیون تومان به وکیل دادم بابت پرونده که گفتند رای براِِِِیت می گیرد که اینکار را نکردند 50میلیون نقدی دادم پس داده ومابقی رو کارت به کارت کردم پرینت دارم که گفتند هر چه پول حواله کردی پرینت بیارتابدم ولی اینکارو نکرد وپولو پس نمیده

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعهد وکیل ، تعهد به وسیله است نه نتیجه و هیچ وکیلی نمی تواند نتیجه را تضمین کند و پولی از این بابت عودت داده نمی شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، سعي بفرمایید با مذاکره موضوع را حل و فصل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
در صورتی که دوستانه مشکل حل و فصل نشد می توانید طبق قرارداد اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وکیل الزامی به پس دادن پول به شما ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرای انتظامی وکلا قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بعد از اولین اقدام وکیل ، حق الوکاله قابل استرداد نیست.