مشاوره حقوقی رایگان - وصیت مسکونی

سلام
چه روش و چگونه پدر وصیت کند تمام ملک مسکونی پس از فوت اش به پسرش برسد که مورد قبول دادگاه باشد و کسی نتواند شبه بیاورد ؟
آیا در این روش پس از فوتش مالیات دو مالیات ( ارث بعلاوه انتقال ) باید پرداخت شود تا سند بنام پسر بخورد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان اگر واقعا قصد دارد اموال خود را به نام فرزندش انتقال دهد بهتر است صلحنامه عمری با حق فسخ تنظیم کند که در این صورت بعد از فوت کسی نمی تواند مدعی حقی باشد و مشکلی بابت مالیات ارث و... نیز نخواهد بود.
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است و اگر بقیه وراث راضی نباشد نمی تواند بیشتر از یک سوم وصیت کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وصیت تنها تا یک سوم از اموال نافذ است اگر بیشتر از ان باشد باید رضایت بقیه وراث وجود داشته باشد

یک وکیل

بهترین روش صلح عمری با حق فسخ مثلا بیست ساله می‌باشد چون وصیت بنام یک نفر تا یک سوم نافذ و صحیح هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت تا یک سوم اموال نافذ است و اگر بقیه وراث راضی نباشد نمی تواند بیشتر از یک سوم وصیت کند.بهترین روش صلح عمری با حق فسخ است که مالیات هم تعلق نمیگیرد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. هر فرد فقط یا یک سوم اموال خویش را می تواند وصیت نماید. لیکن در قالب عقود دیگر می تواند به هدف مورد نظر دست یافت. برای اخذ راهنمایی بیشتر از مشاوره تخصصی استفاده نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون وصیت تا یک سوم معتبر و نسبت به مازاد نیاز به رضایت سایر وراث دارد و

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

وصیت تا یک سوم نافذ وصحیح است بهتر است صلح عمری باحق فسخ انجام دهید که مالیات هم تعلق نگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عقد صلح با شرط عمری شایعترین شیوه برای این مقصود است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هنگام انتقال از هرقبیل مالیات می‌بایست تادیه گردد
توصیه می‌شود در قالب صلح عمری اقدام گردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صلح عمری تنظیم نمایند وصیت تا 1/3 نافذ است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام وصیت تا یک سوم نافذ می‌باشد بهتر است صلح عمری با حق فسخ تنظیم شود