مشاوره حقوقی رایگان - چاه

باسلام و خسته نباشید. بنده یک حلقه چاه در زمینم وجود دارد که دارای پروانه به نام یکی از خاله هایم میباشد کلا پنج خواهر میباشند که همه انها وکالت کاری به یک نفر از خاله هایم داده اند فقط مادرم پای چاه زمین بقیه انها زمین ندارند اونجا خاله بنده که پروانه بنام ایشان بود ر.م و شرکا مال مشاع است سال 1394 یک وکالت نامه محضری و یک سند عادی خریدو فروش ازش گرفتم و چاه را تعمیر کردم بعدا یک نفر دیگر در سال 97 در محضر خریدو فروش از ایشان گرفته اند وبه جای نام خاله بنده نام شخص دیگری درسیستم ادره ابیاری هست وانها زمین برادر بنده را خریدند و باپروانه اقدام به گرفتن برق کردند اما برق رو سر اون چاه نبردند واومدن چاه غیر مجاز توی گلخانشون زدند و خاله بنده هم اقرار کرده که ایشان رافریب دادند و در الکترونیکی به ثبت رساندم چطور میشود از اینها شکایت کنم ایا حق تقدم با من است ایا برق رو باید سر همون چاه بیاران چون نصفه کاره ول کردن و ادره برق هم تایید کرده فاصله چاه تا چاه غیر مجاز توی گلخانه 200متر است چطوری میتونم کاری کنم که برق رو تا سر چاه که واسه خالم هست بیارن. خیلی ممنون میشم ازتون لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در سال 94 قرارداد تنظیم کرده اید و طبق قرارداد می توانید طرح دعوا کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید مطابق قرارداد تنظیمی موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد می توانید طرح دعوا کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد امکان طرح دعوا وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد می توانید طرح دعوی نمایید