مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب کشاورزی مشاع

با سلام. اینجانب به همراه دو شخص دیگر، به صورت مشترک در سالهای گذشته اقدام به حفاری چاه آب کشاورزی به صورت مجاز کردیم و از آن بهره برداری کردیم.چند سال به دلیل اختلافاتی که پیش آمد از چاه آب استفاده نکردیم. و اکنون اینجانب و یکی از شرکا قصد بهره برداری مجدد رو داریم. ولی شریک سوم در قید حیات نیست و فرزندان وی به دلیل اختلافات شخصی که دارند حاضر به کمک در هزینه و تعمیر چاه و راه اندازی مجدد ندارند. من و شریک دوم تصمیم داریم حق آب هر نفر مشخص شود و هر کدام به صورت جداگانه اقدام به نصب موتور آب روی همان حلقه چاه مشترک کنیم. آیا چنین چیزی ممکن هست؟ و چگونه میتوانیم حق آب خود رو به صورت قانونی جدا کنیم. لازم به ذکر هست وارثان شریک سوم حاضر به هیچ گونه همکاری نیستند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما بدون رضایت وراث شریک سوم نمیتوانید دخل و تصرفی در مال مشاع داشته باشید مگر انکه تزاحمی برای حقوق مکتسبه انان نداشته باشد. میتوانید دو شریک دیگر سهم شریک سوم را از وراث وی بعد از طی مراحل انحصار وراثت بخرید و سپس در ان تصرفات مشاع داشته باشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا از اداره آب منطقه اجازه بگیرید
شما باید ابتدا برای وراث اظهار نامه ارسال نمایید و سپس باید دادخواست
به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره آب پیگیری و مجوز لازم را اخذ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه‌ای پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شرکت آب و فاضلاب منطقه موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به آب منطقه ای رجوع فرمایید، امکان بهره برداری به تنهایی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا برای وراث اظهار نامه ارسال نمایید و سپس باید دادخواست
به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره آب و فاضلاب پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید هزینه را پرداخت و به طرفیت وراث که پرداخت نکردند دادخواست مطالبه طلب دهید