مشاوره حقوقی رایگان - در مورد فاصله قانونی چاه با هم

سلام بنده یه چاه به عمق 12متر حفر کردم و دارای پروانه چاه هستم و الان در فاصله 250متری چاه من میخوان برای کشاورزای پایین دست یه چاه عمیق حفر کنند از طرف اداره آبیاری آیا می تونند چاه بزنند فاصله قانونی چقدر باید باشه ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا فاصله بین دو چاه باید به صورتی باشد که مخروط افت چاه ها با یکدیگر طلاقی نداشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شرکت آب منطقه‌ای اعتراض خود را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز ب تامین دلیل جهت کارشناسی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به نظر می‌رسد رعایت فاصله قانونی شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه فاصله قانونی چه باشد یک نکته است که باید توجه کرد یکی اینکه شما از این قضیه متضرر شوید و ضرر مالی یا به نحوی باشد که در نهایت امر به ضرر شما تمام شود در غیر این صورت نمی‌توان از حفر چاه جلوگیری کرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید کارشناسی شود چون در هر منطقه ی جغرافیایی شرایط متفاوت است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

فاصله غیر قانونیه گرچه باید از ارگان مربوطه سوال کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به شرایط زمین دارد شما می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید.

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باتوجه به شرایط اقلیمی و نظر کارشناس و پاره ای دیگر از شرایط برای هر منطقه متفاوت می باشد.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر حفر چاه جدید موجب کم شدن و یا خشک شدن چاه شما باشد میتوانید اعتراض خود را به وزارت نیرو اعلام نمایید در صورت عدم رسیدگی در دادگاه طرح دعوی نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد فاصله قانونی رعایت شده است ولی با این حال اگر شما اعتراضی در این خصوص دارید از طریق اداره آب منطقه پیگیری کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

از جهادکشاورزی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر محترم بستگی به موقعیت ملک ‌چاه دارد در نقاط مختلف ایران متفاوت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی توانند ، به همان سازمان آب شکایت کنید تا در کمیسیون مربوطه مطرح شود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

در پروانه چاه با توجه به عمق و میزان خروجی ، حد فاصل قانونی با چاه دیگر ذکر شده است

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با توجه به جنس خاک و شرایط منطقه فاصله تعیین می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خارج از حریم زمین وقنات شما باشد مانعی نداردمگر رعایت حریم نشده باشد