مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل نفقه

سلام.وقت بخیر
من بعد از گذشت 4 سال زندگی مشترک آذر 1400 برای نفقه ک اقدام کردم با این ک وضع مالی پدرم خوبه اما چون شوهرم تمام اموالش رو به نام دیگران زده بود و ادعا کرد چیزی نداره نفقه قابل پرداخت از سمت همسرم 900 هزار تومان شد با وسایل منزل.چون خونه تایید نشد در کارشناسی هیات سه نفره، مبلغ به 1/500 افزایش پیدا کرد چون شرایط نسبت به قبل خیلی بهتر بود، خونه و وسایل برخلاف بار اول همه جدید بودن. وکیل این اقا اعتراض کرد به 1/500 و قاضی 900 رو تایید کرد من اعتراض کردم و به تجدید نظر رفت پرونده. متاسفانه رای قطعی 900 تومان تایید شد. الان با گذشت یک ماه از این رای ایا من میتونم درخواست تعدیل نفقه بدم یا باید 10 ماه صبر کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست تعدیل نفقه نتیجه ای نخواهد داشت.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛ در صورت داشتن اطلاع از وضعیت مالی جدید ایشان اقدام نمایید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حداقل یکسال صبر کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قابل اعتراض است و میتوانید دادخواست دهید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

در خواست تعدیل نفقه به سختی پذیرفته میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید مدتی سپری گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مدتی صبر کنید و یا اگر تغییری در شرایط مالی وی ایجاد شده و مدارک قابل ارائه است اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد اما فعلا نتیجه مطلوبی نخواهد داشت