مشاوره حقوقی رایگان - دلایل و شواهد تخریب

باسمه تعالی
با سلام و وقت بخیر
برای محکوم کردن کسی که با ضربات لگد درب حیاط را تخریب نموده و وارد حیاط شده و ما (خودم، همسرم، پسر 19 ساله و دختر 7 ساله) برای جلوگیری از درگیری و حفظ ابرواز ساختمان خارج نشدیم تا پلیس بیاد طرف فرار کرد. صورتجلسه پلیس 110 را داریم. شاهد نداریم چکار کنیم؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس صورتجلسه پلیس شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست ادعای خود را اثبات کند شما می توانید شکایت کنید و نخواست شهادت دهند صورت جلسه را ضمیمه نمایید و نتیجه را به دادگاه بسپارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای اثبات جرم باید مدرک داشته باشید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام فعلاً باهمون صورتجلسه پلیس شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد شهادت اعضای خانواده و صورتجلسه پلیس طرح شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب و ورود به عنف شکایت کنید
که باید برای اثبات ادعای خود دلیل ارائه د ید و صرف ادعا کافی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه او را می شناسید همه باهم (خودت و همسرت و پسرت و شما به ولایت از دختر 7 ساله ات) یعنی چهار نفر از او به اتهام رعب و وحشت ، اربده کشی ، ورود به عنف، توهین و فحاشی ، فذف و تخریب اموال با ارجاع به کارشناس جهت تعیین میزان خسارت شکایت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام به استناد همان برگ گزارش شکایت نمایید ممکن است متهم موضوع را تایید نماید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ حسب گزارش نیروی انتظامی شکایت کتید ؛ در صورتیکه در محل زندگی شما بانک یا مغازه ای وجود دارد امکان ضبط رفتار متجاوز توسز دورببن های این این امکان وجود دارد که نیاز به است خودتان پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به هر حال مستندات برای طرح دعوا باید قوی باشد اگر به کسی مشکوک هستید یا اطمینان دارید شکایت کنید و پسرتان شهادت دهد و درخواست بازبینی دوربین خیابان بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد صورتجلسه و دوربین های اطراف اگر وجود داشته باشد می توانید جهت شکایت اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ با عنایت ب صورتجلسه پلیس و شهادت شهود شکایت خود را پیگیری نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالک طرح شکایت نماید همسر و فرزند نیز می‌توانند بعنوان شاهد شهادت دهند منع قانونی ندارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باید ادله شما کافی باشد تا جرم صورت گرفته محرز باشد وشهادت شهود جزو دلایل می باشد که اگر نداشته باشید به نتیجه نخواهید رسید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام اگر همسرتان شاکی باشد، شما و پسرتان میتوانید به عنوان شاهد، شهادت بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام فعلا با همان صورتجلسه شکایت مطرح نمایید