مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

با سلام. همسایه اپارتمان کناری ما یک خروس اورده و این خروس از ساعت 5 صبح شروع به خواندن میکنه چند بار هم تذکر داده ایم میگوید حیوان خانگی است برید شکایت کنید لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در داخل اپارتمان باشد میتوانید تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی با وجود شرایطی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بستگی دارد که در چه املاکی سکونت دارید اگر املاک مسکونی و آپارتمان باشد می‌توانید تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی یکی از موارد کم قانونگذار است استناد کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

باسلام �‌توانید علیه وی شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

لیلا نصیرپور

سرکار خانم لیلا نصیرپور :

سلام،با تنظیم استشهادیه محلی تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ در صورتیکه تعداد مرغ و خروس ها زیاد می باشد میتوانید بابت عدم رعایت بهداشت عمومی شکایت کنید در عیر اینصورت از باب مزاحمت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید با استفاده از گواهی همسایگان و شهود از ایشان شکایت مزاحمت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی با وجود شرایطی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید و گوشزد کنید
چنانچه افاقه ننمود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت مزاحمت مطرح نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

اگربهداشت عمومی را رعایت می کنند نتیجه نخواهد داشت