مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دختر در خانواده

با سلام دختری 30 ساله هستم. لیسانس معماری. شاغل هستم بصورت پروژه ای و در منزل کار میکنم. سوالم این هست که آیا برادر کوچکتر من که اعتیاد داشته و ترک کرده و دچار بیماری بدبینی است که پرونده کیفری شرارت و مشروب خواری هم دارد حق دخالت در نحوه ی لباس پوشیدن من، رفت و آمد من و حق کنترل من را دارد؟
چون مرد است اما بیکار و خانه نشین و سرباز فراری است، صلاحدید او برای من که خانمی مستقل از لحاظ مالی و کاری هستم، درستتر است؟
در صورت عدم مقاومت بنده کار به ضرب و شتم هم کشیده میشود..
تکرار این امر و حمایت‌های مادرم از او مرا به افسردگی و بیماری عصبی تشنج کشانده است.
توجیه مادر و بقیه خانواده که همه مرد هستند هم این است که او پسر است بهتر میفهمد و صلاح تو را میخواهد.

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام ایشان حق دخالت در امور شما را ندارند