مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت پرداخت اجاره

با سلام و خسته نباشید اگر ملکی به چند نفر اجاره داده شود و در قرارداد اسم همشون نوشته بشه و در وسط قرارداد یک نفرشون وسایلش رو از واحد ببره و بگه من سهمم رو از اجاره پرداخت نمیکنم و بقیه هم بگن ما فقط سهم خودمون رو میدیم تکلیف چی هست و چطور باید اجاره کامل رو گرفت؟ و در پایان قرارداد پول پیش باقیمانده به چه کسی باید تحویل داده بشه چون فقط اسامی مستاجرین نوشته شده و سهمشون از اجاره و پول پیش مشخص نشده, با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه سهم مستاجرین مشخص نشده باشد همگی مسئول پرداخت اجاره بها بوده و تقسیم اجاره بین آنها صرفا در رابطه شخصی بین ایشان موثر می باشد, وجه الرهانه از هر کسی دریافت شده به ایشان باید برگردد.