مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف ملکی

با سلام خدمت شما
شخصی با استعلام گرفتن از شهرداری و اداره ثبت اموال و مشخص شدن صاحب ملک و مثبت بودن جواب استعلامات ملکی را خریداری میکند و پس از مدتی سند تک برگ به دست خریدار میرسد اما پس از گذشت چند مدت فردی پیدا می شود و با در دست داشتن قول نامه مدعی میشود ملک مذکور چندین سال قبل تر به او فروخته شده است ایا در این شرایط مالک قطعی ملک شخصی است که سند شش دانگ به اسم اوست یا کسی که دارای قول نامه است ؟
ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
صاحب سند رسمی مالک رسمی و قانونی ملک می باشد و مدعی دارای قولنامه برای ادعای خویش و اثبات آن باید در دادگاه دلیل قانونی ارائه نماید.