مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق

با سلام همسرم مهریه اش را اجرا گذاشت و بعد از درخواست اعسار من قاضی رای به دادن بیست سکه پیش و هر چهار ماه یک سکه حکم داده حالا همسرم دادخواست توقیف اموال هم زده که شامل ارث (هنوز نگرفتم) و بیمه عمر نموده و توقیف حقوق . آیا او میتواند باز یک چهارم حقوقم را توقیف کند در حالی که مهریه اش قسط بندی شده؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

چون دادگاه رسیدگی کنده به پرونده اعسار با لحاظ حقوق و درآمد شما میزان اقساط رو تعیین کرده است لذا امکان توقیف یک چهارم حقوق بعد از اثبات اعسار وجود ندارد و اگر توقیف شده باشد با ارائه یک نسخه از دادنامه اعسار به شعبه اجرای احکام تقاضای رفع توقیف از حقوق خویش را بنمایید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چونکه شما متأهل هستید پرداخت محکوم به از طریق توقیف و برداشت تا یک چهارم حقوق و مزایای استخدامی شما مجاز است و ما بقی بدهی شما ناشی از اجرای محکوم به از سایر اموال منقول و غیر منقول بلامعارض (جز مستثنیات دین) شناسایی شده شما توقیف ، فروش و برداشت خواهد شد و مانعی بر سر اجرای حکم وجود نخواهد داشت .