مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن پرونده مهریه در ثبت اسناد

سالها پیش بابت معرفی سهم ارث همسر سابقم را از طریق دادگاه به ثبت اسناد معرفی کردم، پس از مدتی ملک رو غیر قانونی واگذار کردن، پس مدارک من در ثبت اسناد ماند تا همسرم فوت شدن و از آنجاییکه همسر دوم اختیار کرده بودن من طلاق گرفتم و با فرزندانم از ایشان جدا شدیم، اما پس از فوت ایشان قانونا حقوق ماهیانه شان بصورت مستمری به همسر دوم رسیده، و من از طریق ثبت اسناد بابل که پرونده ام سالها در آنجا بود مهریه رو به جریان انداختم و یک سوم از مستمری ایشان که به همسر دوم شان میرسیه رو از تامین اجتماعی طلب کردم ، و 7 سال بود که پس و پیش از تامین اجتماعی به ثبت اسناد بابل و پس از کسر عشر به حسابم واریز میشد، اما یکسال و نیم هست که پیگیری میکنم به بهانه های مختلف هیچ واریزی برایم نداشتن، تا اینکه امروز متوجه شدم کلا پرونده ای در ثبت اسناد ندارم و تامین اجتماعی طبق معمول هر ماه حقوق من رو به حساب ثبت اسناد به صورت شبا واریز میکند، و ازونجاییکه پرونده ای برایم موجود نیست و از بین بردنش من رو سر میدوانن، از مدارک اون پرونده فتوکپی هایی بدرد بخور از قبل دارم ، چه باید انجام دهم؟
دوم اینکه آیا میتونم کلا از تامین اجتماعی از یک سوم مستمری همسر سابقم مستقیم بحسابم واریزی دریافت کنم که به واسطه ثبت اسناد و یا دادگاه نیاز نباشد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت مهریه ، تامین اجتماعی موظف است به همان مرجعی که توقیف شده یعنی ثبت اسناد واریزکند.
در اداره ثبت اسناد اوراق پرونده ها را اسکن می کنند. رئیس را در جریان بگذارید تا اوراق اسکن شده را پرینت بگیرند و پرونده تشکیل بدهند.
اگر بازهم نشد مشکلی نیست دوباره پرونده تشکیل بدهید.
اما اگر شما هنوز در قید زوجیت همسر متوفایتان باشید می توانید مستقیم از تامین اجتماعی درخواست برقراری مستمری کنید در غیر اینصورت خیر.