مشاوره حقوقی رایگان - شکایت آموزش

با سلام. حدود یک سال پیش برا دوره های آموزش رنگ 7 تومن به یه سالن آرایشی پول دادم که یک ماه با مدرک به من آموزش بدن الان بعد یکسال با اینکه پول اضافه برای مدرک گرفتن کلا منکر شدن و‌ میگن ما قرار نبوده مدرک ارائه بدیم هیجا نمیتونی ثابت کنی و با تهدید های شخصی تلاش میکنه که سکوت کنم.
ممکنه اتحادیه بتونه کاری انجام بده؟ و جز اتحادیه کجا برا شکایت میشه رفت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اتحادیه مراجعه کنید اگر به نتیجه نرسیدید در محاکم قضایی هم میتوانید اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا ازطریق اتحادیه پیگیری نمایید،درصورت عدم افاقه ،ازطریق محاکم قضایی پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اتحادیه و اگر قراردادی دارید یا شهادت شهود امکان شکایت بابت الزام به ایفای تعهد می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا به صنف ارایشگران اطلاع دهید و رسما شکایت خود را اعلام نمایید و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد علیه مدیر ان واحد صنفی دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه پیگیری کنید و دادخواست استرداد وجه هم قابل طرح است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است از طریق دفتر خدمات قضایی نیز طرح دعوی مناسب خود را طرح نمایید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

اگر دلایل و مستنداتتون کامله تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید