مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آموزشگاه آرایشگری

سلام وقتتون بخیر، من یک سال و دوماه پیش یک آموزشگاه زیر نظر فنی حرفه ای ثبت نام کردم. مدت زمانی ک برای کلاس ها به من گفته شده بود 4 ماه بود،الان از اون تاریخ تا الان دارن میگن هنوز تاریخ آزمونتون نیومده. من رفتم فنی حرفه‌ای و شکایت کردم ولی مسئول اونجا فقط جلسه برای من و مسئول سالن میگذارد. الان نه کسی پاسخ گو میشود و نه کسی راه حل میده. میخواستم بدونم الان چی کار کنم؟ میتونم از فنی حرفه ای هم شکایت کنم؟ چون حس میکنم مسئول بخش آشنایی دارد با مسئول سالن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می‌بایست ابتدا اظهارنامه ارسال نماییدکه اگر مورد موافقت واقع نشد می‌توانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فنی حرفه‌ای مطابق قانون ملزم به پاسخگویی شماست صوصاً اینکه شما می‌توانید طرح دعوی الزام به انجام تعهد علیه سازمان مذکور مطرح نمایید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام. بله . امکان شکایت از هر دو می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال نماییدکه اگر مورد موافقت واقع نشد می‌توانید شکایت کنید