مشاوره حقوقی رایگان - یک چهارم حقوق

سلام روزتون خوش
من درخواست مهریه دادم یک چهارم حقوقشون و ماشینشون توقیف صادر شده اما از 17میلیون حقوق دریافتی ایشون فقط 2تومن برای من واریز شده و 2میلیون هم برای مالیات مهریه کسر شده
چطوری باید پیگیری کنم
دوم اینکه ماشین رو پنهان کرده ایشون و هنوز نتونستیم توقیفش کنیم برای این چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید توقیف یک چهارم حقوق را ادامه دهید و به حساب خود واریز نمایید. در مورد اتومبیل نیز باید در سطح شهر دیده شود و یا احیانا تخلفی کند تا راهی پارکینگ راهور شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای توقیف فیزیکی خودرو باید خودرو را پیدا کنید و یا اینکه در صورتی که در داخل شهر تردد داشته باشد ممکن است که پلیس توقیف کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو قابل توقیف سیستمی و فیزیکی است
یک چهار از حقوق نیز قابل توقیف