مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مبلغ یک چهارم حقوق بابت مهریه

سلام وقت بخیر یک چهارم حقوق همسر بابت مهریم در سال 99 توقیف شد. مبلغ 900 هزار تومن .سال00 14 ،90 هزار تومنی افزایش پیدا کرد و این قسط به 990 هزار تومن رسید .اما با گذشت دو سال دیگه افزایشی نداشته . با این توضیحات گفته شده نیازی به اقدام از جانب من هست؟مگر یک چهارم حقوق طبق افزایش حقوق سالانه نباید به طور خودکار زیاد شود؟ یا این عدم تغییر به دلیل عدم افزایش حقوق هست؟اما می‌دانم که مثل هر کارمندی حقوق سالانش افزایش می باید

به نظر شما باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید زیاد شود.
می توانید از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما باید به اجرای احکام مدنی درخواست دهید تا افزایش یک چهارم حقوق اعمال شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید درخواست دهید با توجه به افزایش حقوق و درخواست استعلام آخرین فیش حقوقی از طریق اجرای ثبت این تغییر و کسر یک چهارم نسبت به حقوق افزایش یافته اعمال گردد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام شما باید درخواست تعدیل اقساط مهریه رو به دادگاه بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

توقیف یک چهارم حقوق از دریافتی زوج انجام می شود و قاضی کسورات را در نظر میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره بازرسی یا حراست ارگانی که همسرتان آنجا کار می کند اقدام و شکایت علیه حسابدار یا امور مالی آنجا را مطرح کنید