مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام وقت بخیر
من یه سوالی داشتم از خدمتتون
دوشب پیش ماشین منو بدلیل مصرف الکل توقیف کردن و ازم تست الکل گرفتن و درصدم 52 بود
ماشینم و فرستادند پارکینگ گفتند از دادسرا برات پیغام میاد
میخواستم بدونم چقدر زمان میبره ماشینم ازاد شه؟
وثیقه باید بذارم؟
ایا شلاق هم برایم در نظر میگیرند؟
اولین بارم بود که میگرفتنند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی نسبت به تست الکل ایراد وارد نمایید چرا که خطای این تست بالاست و انکار شرب خمر نمایید و گرنه خود رو شما تا 20روز توقیف و حد شرب خمر 80ضربه شلاق خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به شعبه دادسرا مراجعه کنید و ضرب خمر انکار کنید و جهت رفع توقیف ماشین بعد از تفهیم اتهام می توانید درخواست رفع توقیف بدهید و با دستور شعبه نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام کنید.
بله ممکن است شعبه از شما ضامن بخواد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل