مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان 3 دونگ 3 دونگ

سلام خدمت اساتید گرامی بنده 2 سال قبل نامزد کردم و با نامزدم که همکار بانکی خودم بود آپارتمانی خریدیم که زندگیمونو شروع کنیم به صورت 3 دونگ بنده 3 دونگ ایشان که وسط راه به مشکلاتی بر خوردیم که ازدواجمون به سرانجام نرسید و آپارتمان همچنان نزدیک به 2 ساله که خالی مونده و از طرفی ایشون میخواستن پارسال برج 12 یه جوری زیرکانه خونرو از چنگم به مفت در بیارن که من اینکارو نکردم و ایشون پیام پشت پیام که نیومدی بفروشی سهمتو حالا تو بدو دنبال من برای فروش 3 دونگت خونه بزار 100 سال خالی بمونه و کلی پیامای تهدید آمیز که ال میکنمو بل میکنم لذا از شما مقام محترم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید بنده رو که چکار باید کنم لازم به ذکر است که متعلقات آپارتمان که خودمون خریدیم شامل داکت اسپیلت و کابینت هستش که اون موقع با کابینت کاری که قرارداد بستیم میشد حول و حوش 17 میلیون که خوردیم به این مسائل و داستانای دیگه که من 5 میلیون تومن به حساب کابینت کار ریختم و قرار بود بقیشم هر چقد شد نصف نصف بدهیم الان چیز اضافه و کلاشتنه ایی که ایشون نامزد بنده میفرمایند اینه که پول کابینتو من دادم و به روز باید حساب بشه اگرم بخوام بفروشم 3 دونگمو بدون کابینت و یا پول کابینتو به روز حساب میکنم و از من میگیره خیلی جالبه ایشون میخواسته با من زندگی کنه خواهشمندم در اسرع وقت منو راهنمایی کنید چون پولم مونده نزدیک 2 ساله و زندگیم گنگ و مبهمه نمیدونم باید چکار کنم به مسئله دیگه این که من هفته قبل یه سر رفتم از آپارتمان سر بزنم که کسی دخل و تصرفش نکرده باشه که دیدم ایشون ماشین برادرشو برده گذاشته توی پارکینگی که 3 دونگش برای منه و هیچ گونه اطلاع و اجازه ای نگرفته خواهشا به سوالاتم و خواسته ام پاسخ بدید و بگید چه باید کنم تا خلاص شم از این همه تنش و فشار عصبی و سردر گمی

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

شمااول درخواست افراز بدهیدبه اداره ثبت اسنادواملاک که جواب خواهیدگرفت قابل افراز نیست باگواهی عدم افرازازطریق دادگاه درخواست فروش رابدهید