مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

بنده الف هستم 14 ساله با همسرم ازدواج کردم و یک فرزند 13 ساله داریم و در آپارتمانی که من به اسم همسرم خریده بودم زندگی میکردیم به دلایلی همسرم مرا از خانه بیرون کرده و قفلهای در را عوض کرده و دادخواست نفقه 7 سال رو از من کرده و حدود 4 ماهه که جدا از هم زندگی میکنیم و بنده نیز دادخواست عدم تمکین کرده ام تکلیف بنده چیست چطوره ثابت کنم همسرم تمکین نمیکنه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید شرایط تمکین وجودداشته باشد که خانم ازشماتمکین کند شمابایدمسکن تهیه کنید وبعدایشان به منزل دعوت کنید اگرنیامدمی توانید الزام به تمکین شکایت کنید