مشاوره حقوقی رایگان - دیه عابر

باسلام بنده با عابر کودک 5ساله درحال عبوراز جاده اصلی که پل عابر پیاده دارد وجداکننده بتونی هم داردبرخورد کردم و کودک فوت شد،الان باوجود بیمه شخص ثالث و بدنه کامل،افسر راهنمایی و رانندگی مرا 100درصد مقصر حادثه اعلام کرده است،میخواستم اولا بدانم غیر از پرداخت دیه از طرف بیمه من هم باید غرامتی پرداخت کنم یاخیر دوما باوجود شرایطی که عرض کردم امکان تغییر نظر کارشناسی هست یا خیر ومقصر شدن یا نشدن بنده تاثیری برای من دارد یاخیر

پاسخ ها :

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
نطریه کارشناسی قابل اعتراض است وعلاوه بر پرداخت دیه توسط بیمه دارای مجازات کیفری هستید وباشرایطی به مجازات غیر حبس قابل تبدیل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان حبس یا جزای نقدی هست. برای کاهش میزان تقصیر به نظر کارشناسی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.
غرامت درصدی از شما اخذ میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست اعاده دادرسی مانع از اجرای حکم نیست مگر اینکه دستور توقف صادر شده باشد و تا زمانی که دستور توقف صادر نشده می توان حکم دادگاه را اجرا کرد.