مشاوره حقوقی رایگان - چه تعداد سکه میتوانم از دادگاه طلب کنم؟

درود و خسته نباشید
مهریه اینجانب 2 شمش طلا است
چه میزان از 2 شمش را میتوان از دادگاه طلب دریافت کنم ؟؟؟ آیا تبدیل به 110 سکه میشود و من در اجرا گذاشتن تعداد آن محدودیت دارم؟
ممنون که پاسخگو هستید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد می توانید بخشی از آن را فعلاً به اجرا بگذاریم یا تمام آن را

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله اصولا معادل سازی صورت می گیرد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمام آنرا می توانید مطاابه کنید نسبت به 110 سکه اصل بر ملائت مرد است لذا اگر پرداخت نکرد زندانی میشود مگر اعسارش را اثبات کند والا کل مهریه قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مهریه تا میزان 110سکه ضمانت اجرای کیفری دارد
چنان‌چه زوج بیش از این مالی نداشته باشد مسولیتی فعلا ندارد تا مال دار شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید کل مهریه خود را دادخواست بدهید و مطالبه کنید ولی اگر اموالی تا میزان مهریه شما نداشته باشد و زوج دادخواست اعسار دهد تا میزان 110 تا تقسیط می شود و اگر پرداخت نکند می توانید حکم جلب بگیرید و اگر اعسار وی به هر دلیلی رد شود تا میزان 110 باید پرداخت کند .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
تمام مهریه شما قابل مطالبه و وصول است البته اگر همسرتون دارا باشند ولی در صورتیکه نداشته باشد نسبت به 110 سکه برای ایشان قابل تقسیط است