مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
من چند ساله که جدا شدم و مهریه ام قسط بندی شده و همسر سابق اقساط رو سره موقع به دادگاه تحویل میده
این سری تعدیل زده و دادگاه حکم داده ک ماهی 1800میتونه بده پس هر 18ماه یک سکه بپردازد.ودرصورت کاهش یا افزایش سکه این 18ماه کم یا زیاد میشه.
1_خواستم بدونم اگه درخواست کسر از حقوقش بدم یک چهارم حقوقش کسر میشه یا 1800(1/5)حقوقش؟
2_واینکه اگه پشیمون شدم میتونم دوباره درخواست بدم به اجرای احکام که سکه پرداخت کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید دادخواست تعدیل
اقساط مهریه را مطرح نمایبد و درخواست نمایید که 1/4 از مستمری ایشان توقیف گردد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌توان تعدیل مطرح کرد