مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد سفته

سلام و خسته نباشید. من از سال 1399 تا 20/21401 تو شرکت پخش سرکار بودم سال اول قرارداد نداشتم، سال دوم یه قرارداد یک برگه ای دست نوشته ای تایپ نشده بود به اضافه یه سفته بقول خودش کارفرماچون من سردرنمی آوردم سفته که چند میلیونی هست امضا کردم بعنوان حسن کاری،ولی نمی دونن سفیدامضا بود یا حسن کار بعد اخر سال اخراج شدم بعلت اینکه کارفرما گفتن ندارم بیشتر از 4میلیون پرداخت ماهانه داشته باشم قطع رابطه کردن. بعد از ایام عید امسال دوباره گفتن بیا قرارداد نه بستن. بعد از چهل روز که برای کار کردن ماهی شش تومان با زدوباره دورم زدکه توان پرداخت ندارم الان به اداره کار که رفتم شکایت کردم درخواست این چندسال بیمه وحق اضافه کاری عیدی پاداش کردم رفته سفته روگذاشته اجراوکیلش گفته بایدازشکایت بگذری ناسفته روزها بدم .ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید باتشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

فورا به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه شود و شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید و در صورت لزوم شهود ارائه نمایید که هر چه بهتر میشود حتی اگر شاهد ندارید شکوائیه مطرح کنید حتما به نتیجه میرسید شماره پرونده اداره کار را و مدارک شکایت در اداره کار را در شکوائیه بیاورید شک نکنید و به سرعت اقدام کنید مانند سرو محکم و استوار باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،

ضمن پیگیری شکایت خیانت در امانت مستندا دفاع نمایید و مستندات پرونده اداره کار را نیز مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با معرفی شهود با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
از طرفی می توانید دادخواست استرداد لاشه سفته نیز می توانید بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید و چنانچه رای می‌نماید رای محکومیت صادر شده است تقاضای صدور اجرائیه نمایید
نسبت به سفته اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید
چنان‌چه بتوانید امانی بودن را اثبات کنید با وجود ارکان ثلاثه جرم، تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
میتوانید شما نیز وکیل دادگستری اختیار نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان عملا مرتکب جرم خیانت در امانت شده آمد شما میتوانید با اثبات و شهادت شهود جرم ایشان را قابل کنید برای استرداد لاشه چک اظهار نامه بدهید و سپس دادخواست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سفته ها بابت حسن انجام کار بوده، میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت علیه او شکایت کنید تا سفته ها به شما مسترد شود